Acest site folosește cookie-uri. Prin apăsarea butonului "X" și navigarea în continuare pe acest site, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.
Citește mai multe

Termeni și condiții

Compania care administreaza site-ul http://www.smart-electronic.ro, denumit in continuare Smart Electronic, este MAXIDEAL GROUP SRL, cu sediul in Bacau, Str. Aviatorilor Nr. 6, Sc. A, Jud. Bacau, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J04/28/2013 și având Codul Unic de Înregistrare: RO31085791.


1. DEFINITII


Site – domeniul www.smart-electronic.ro si subdomeniile acestuia, denumit in contiunuare SITE


Vanzator/Comerciant - societatea BOGDRA STYLE SRL avand Codul Unic de Inregistrare: 19124131;


Utilizator - reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul , in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE;


Serviciu -   serviciul de comert electronic condus exclusiv pe portiunile public disponibile pe SITE, in sensul acordarii posibilitatii Uilizatorului/ Cumparatorului/Consumatorului/Clientului  sa contracteze la distanta produse folosind mijloace exclusiv electronice, incluzand si alte mijloace de comunicare la distanta (Ex. telefonic).


Cumparator/Consumator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda pe SITE, Comanda care este confirmata de catre Vanzator si intre care intervine un Contract la distanta;


Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul SITE-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri selectate de pe SITE;


Document electronic – este acel continut digital care este produs si livrat in forma digitala;


CONTRACT la distanta - conform definitiei cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.a.: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta;


Bunuri – orice produs disponibil spre vanzare pe SITE și care poate fi comandat de catre Cumparator;

Client - orice persoana fizica/juridica care se inregistreaza pe  Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.


Cont – sectiunea din Site care contine informatii despre Client/Cumparator/Consumator accesata printr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii, vizualizarea istoricului comenzilor precum și alte facilitati pe care un Cumparator care nu este Client nu le poate utiliza.


Continut -    toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic;2. CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Orice persoana fizica/juridica are dreptul sa acceseze continutul public al SITE-ului, poate efectua comenzi  si se poate inregistra ca si Client pe  SITE. Tot continutul care se regaseste pe site-ul www.smart-electronic.ro este proprietate a societatii BOGDRA STYLE SRL si nu pot fi publicat, transmis, copiat prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii BOGDRA STYLE SRL care administreaza Site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.3. ACCEPTAREA CONDITIILOR  SI CONDITIILE UTILIZARII DATELOR FURNIZATE DE CUMPARATOR /UTILIZATOR/CLIENT


Utilizarea SITE-ului precum si autentificarea ca si Client, presupune  o acceptare din  partea dumneavoastră  a Termenilor si Conditiilor Generale ale acestui SITE precum și prelucrarea datelor furnizate Vanzatorului prin intermediul SITE-ului, date utilizate exclusiv pentru facturarea bunurilor achizitionate, informarea privind evolutia si starea Comenzilor precum si urmarire si monitorizarea  vanzarilor.

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Utilizator/Client Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Utilizator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.


4. POLITICA DE VANZARI ON-LINE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator  fie el inregistrat fie neinregistrat ca si Client.

Comanda produselor de pe SITE se poate face atat folosind sectiunea de comanda aflata pe SITE, fie telefonic apeland numarul de telefon disponibile pe SITE.

Pretul de vanzare al bunurilor de SITE este pretul final care va fi platit de către Cuparator/Consumator si nu include TVA (societatea BOGDRA STYLE SRL nu este platitoare de TVA). La pretul de achizitie al bunurilor se va adauga valoarea transportului iar informatii detaliate despre costurile de livrare le gasiti la rubrica
INFORMAȚII LIVRARE,
disponibila pe SITE.

Pentru produsele achizitionate online cumparatorul are dreptul de a returna produsul achizitionat, in termen de  14 zile calendaristice , fara penalitati si fara a invoca un motiv, singurele costuri care cad in sarcina cumparatorului fiind cele de transport al produsului. Produsele trebuie returnate in ambalaj original, insotit de dovada achizitionarii (factura fiscal sau bon fiscal, in original) si de Certificatul de Garantie in original. Contravalorarea produsului platit de catre client in momentul achizitionarii va fi restituita acestuia in termen de 30 de zile de la receptionarea produsului de catre vanzator.


5. PLASARE COMENZII SI INCHEIEREA CONTRACTULUI

In momentul in care doriti achizitionarea unui produs aflat SITE adaugati produsul in cosul de cumparaturi. Dupa ce ati ales toate produsele pe care doriti sa le comandati intrat in sectiunea Cosul de cumparaturi si finalizati comanda. Inainte de a trimite comanda catre Vanzator, aveti posibilitatea sa creat un cont, sa comandati fara a crea un cont, adresa de livrare, etc. 

In momentul in care comanda a fost transmisa catre Vanzator, veti primi din partea Vanzatorului un e-mail de informare cu privire la comanda efectuata.

In cel mai scurt timp, un reprezentant al Smart Electronic va va contacta telefonic pentru a confirma comanda transmisa. Dupa confirmarea primita din partea Cumparatorului comanda va fi procesata si transmisa catre Cumparator prin curier rapid cu plata ramburs.  

Costul standard de livrare pentru produsele comandate este de 20 lei. 

*Acest pret este valabil doar pentru adresele de destinatie aflate in locatiile in care companiile de curierat au puncte de lucru. Pentru livrarile acolo unde firma de curierat aplica tarife suplimentare in functie de distata, pretul de livreare poate creste. In acest caz veti fi contactat de un reprezentan al Smart-Elecronic  care va va comunica pretul de livrare si confirmarea comenzii.


In cazul in care optati pentru plasarea unei comenzi telefonice, va rugam sa apelati numarul de telefon 0745358050 (tarif normal retea Orange) iar un reprezentant al Smart Electronic va prelua comanda, ocazie cu care se va stabili atat modalitatea de plata cat si conditiile de livrare.


6. GARANTIA PRODUSELOR

Termenul de garantie pentru produsele vandute prin intermediul paginii de internet www.smart-electronic.ro este de 2 ani de la data achiziției de catre consumator.

Pe durata Termenului de garantie (2 ani), vanzatorul se angajeaza, la propria alegere, fie să repare, fie sa inlocuiasca produsul achizitionat, în mod gratuit, în condițiile prevăzute de prezentul Certificat de Garanție și de legislația națională în vigoare.

Aducerea la conformitate a produsului achiziționat va fi efectuată intr-o perioadă de maxim 15 zile calendaristice de la data la care consumatorul a adus la cunoștința vănzătorului de lipsa de conformitate a produsului.

Perioada de garantie se prelungeste cu durata de timp cat aparatul se afla in reparatie .

Pentru produsele achizitionate on-line cumparatorul are dreptul de a returna produsul achizitionat, in termen de  14 zile calendaristice , fara penalitati si fara a invoca un motiv, singurele costuri care cad in sarcina cumparatorului fiind cele de transport al produsului. Produsele trebuie returnate in ambalaj original, insotit de dovada achizitionarii (factura fiscal sau bon fiscal, in original) si de Certificatul de Garantie in original. Contravalorarea produsului platit de catre client in momentul achizitionarii va fi restituita acestuia in termen de 30 de zile de la receptionarea produsului de catre vanzator.

          


CONDITII DE GARANTIE

Pentru a benefecia de garantie, consumatorul are obligația de a respecta instrucțiunile de utilizare și montare atașate produsului achiziționat. Nerespectarea acestoara duce la pierderea garantiei.

Pentru aducerea la cunoștința vănzătorului, neconformitate constatata in perioada de garantie, consumatorul trebuie că trimită către vanzator, o sesizare în acest sens, folosind adresa de e-mail: [email protected] sau formularul de contact de aici.

In termen de 24 de ore de la receptionarea sesizarii de catre vanzator, un reprezentant al acestuia va lua legatura telefonic cu consumatorul pentru stabilirea detaliilor cu privire la neconformitatea constatatat de catre consumator.

Daca pentru remedierea neconformitatii constatate produsul trebuie trimis la service, consumatorul va trimite produsul neconform, in ambalaj original, insotit de dovada achizitionarii (factura fiscal sau bon fiscal, in copie) si de Certificatul de Garantie in original, catre vanzator, la adresa: Timisoara, Str. Diana Nr. 15-17, Sc. A, Ap. 14.


Trimiterea produsului neconform se va face printr-un serviciu de curierat rapid iar costurile transportului (tur-retur) vor fi suportate de consumator.

          !!! Garantia produsului achizitionat nu acopera urmatoarele situatii:

  • Nerespectare de catre cumaparator a instructiunilor de utilizare si monare a produsului;
  • Alimentare cu tensiune neconforma a produsului;
  • Utilizare in alte scopuri decat pentru care a fost construit (nu este construit pentru a fi folosit in conditii si scopuri industriale);
  • Interventii neautorizate in aparat a unor persoane sau unitati de service neabilitate de vanzator;
  • Produsul a suferit defectiuni in urma unui soc mecanic la care a fost supus de catre consumator (loviri sau caderi);

Vanzatorul nu este raspunzator de daunele provocate aparatului de catre fenomene natural (trasnete, inundatii, cutremur, etc.), de catre incendii, accidente, neglijente in utilizare sau supraalimentarii ca umare a unor defectiunii  retelei de alimentare cu energie electrica.

Prezenta garanţie cuprinde menţiuni cu privire la drepturile conferite de lege consumatorului, se acordă în conformitate cu prevederile O.G. nr.21/1992, Legii nr.449/2003 şi Legii nr.296/2004 şi nu afectează în nici un mod drepturile consumatorului.

Prevederile prezentului Certificat de Garantie se completeaza cu prevederile O.G. nr.21/1992, privind drepturile consumatorului si obligatiile ce revin agentilor economici, persoane fizice sau juridice in comercializarea produselor de folosinta indelungata destinata consumatorilor completata cu modificari ulterioare, si cu prevederile   Legii nr.449/2003, privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora cu modificari si completari ulterioare.


7. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Smart Electronic si Clienti/Cumparatori/Utilizator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Timisoara.


Întrerupător touch screen dublu + Priză simplă Schuko alb -25%
Întrerupător touch screen dublu + Priză simplă Schuko alb Model: VL-C702-11-VL-C7C1EU-11Culoare..
147,83 Lei 110,87 Lei
Fără TVA: 93,17 Lei
Întrerupător touch screen dublu + Priză simplă Schuko gold -25%
Întrerupător touch screen dublu + Priză simplă Schuko gold Model: VL-C702-13-VL-C7C1EU-13C..
147,83 Lei 110,87 Lei
Fără TVA: 93,17 Lei
Întrerupător touch screen dublu + Priză simplă Schuko negru -25%
Întrerupător touch screen dublu + Priză simplă Schuko negru Model: VL-C702-12-VL-C7C1EU-12..
147,83 Lei 110,87 Lei
Fără TVA: 93,17 Lei
Întrerupător touch screen simplu + Priză simplă Schuko alb -25%
Întrerupător touch screen simplu + Priză simplă Schuko albModel: VL-C701-11-VL-C7C1EU-11Culoare: alb..
129,76 Lei 97,32 Lei
Fără TVA: 81,78 Lei
Întrerupător touch screen simplu + Priză simplă Schuko gold -25%
Întrerupător touch screen simplu + Priză simplă Schuko goldModel: VL-C701-13-VL-C7C1EU-13Culoar..
129,76 Lei 97,32 Lei
Fără TVA: 81,78 Lei
Întrerupător acționare jaluzele alb -25%
Întrerupător acționare jaluzele albModel: VL-C702W-11Culoare: AlbMarca: LivoloMaterial panou comandă..
142,89 Lei 107,17 Lei
Fără TVA: 90,06 Lei
Întrerupător acționare jaluzele gold -25%
Întrerupător acționare jaluzele goldModel: VL-C702W-13Culoare: goldMarca: LivoloMaterial panou coman..
142,89 Lei 107,17 Lei
Fără TVA: 90,06 Lei
Întrerupător acționare jaluzele gri -25%
Întrerupător acționare jaluzele griModel: VL-C702W-15Culoare: griMarca: LivoloMaterial panou comandă..
142,89 Lei 107,17 Lei
Fără TVA: 90,06 Lei
Întrerupător acționare jaluzele negru -25%
Întrerupător acționare jaluzele negruModel: VL-C702W-12Culoare: NegruMarca: LivoloMaterial pano..
142,89 Lei 107,17 Lei
Fără TVA: 90,06 Lei
Întrerupător acționare jaluzele și comandă radio de la distanță alb -25%
Întrerupător acționare jaluzele și comandă radio de la distanță albModel: VL-C702WR-11Culoare: AlbMa..
185,28 Lei 138,96 Lei
Fără TVA: 116,77 Lei
Adaptor anti licarire bec -25%
Adaptor anti licarire becModel: VL-PJ01Culoare: albMarca: LivoloMaterial: PlasticDimensiune: 32mm*17..
17,95 Lei 13,46 Lei
Fără TVA: 11,31 Lei
Capac de protectie rezistent la apa pentru prizele cu rama de sticla Livolo - alb -25%
Capac de protectie rezistent la apa pentru prizele cu rama de sticla Livolo - albModel: VL-1WF-11Cul..
13,57 Lei 10,17 Lei
Fără TVA: 8,55 Lei
Capac de protectie rezistent la apa pentru prizele cu rama de sticla Livolo - gold -25%
Capac de protectie rezistent la apa pentru prizele cu rama de sticla Livolo - goldModel: VL-1WF-13Cu..
13,57 Lei 10,17 Lei
Fără TVA: 8,55 Lei
Capac de protectie rezistent la apa pentru prizele cu rama de sticla Livolo - gri -25%
Capac de protectie rezistent la apa pentru prizele cu rama de sticla Livolo - gri   &..
13,57 Lei 10,17 Lei
Fără TVA: 8,55 Lei
Capac de protectie rezistent la apa pentru prizele cu rama de sticla Livolo - negru -25%
Capac de protectie rezistent la apa pentru prizele cu rama de sticla Livolo - negruModel: VL-1WF-12C..
13,57 Lei 10,17 Lei
Fără TVA: 8,55 Lei
Întrerupător  touch screen sonerie - fară panou frontal de sticlă -25%
Întrerupător  touch screen sonerie - fară panou frontal de sticlăse poate combina cu toate pano..
66,05 Lei 49,54 Lei
Fără TVA: 41,63 Lei
Întrerupător acționare jaluzele - fară panou frontal de sticlă -25%
Întrerupător acționare jaluzele - fară panou frontal de sticlăse poate combina cu toate panourile fr..
120,23 Lei 90,17 Lei
Fără TVA: 75,78 Lei
Întrerupător acționare jaluzele și comandă radio de la distanță -fară panou frontal -25%
Întrerupător acționare jaluzele și comandă radio de la distanță -fară panou frontalse poate combina ..
162,62 Lei 121,96 Lei
Fără TVA: 102,49 Lei
Întrerupător dublu cap-scară - fară panou frontal de sticlă -25%
Întrerupător dublu cap-scară - fară panou frontal de sticlăse poate combina cu toate panourile front..
120,23 Lei 90,17 Lei
Fără TVA: 75,78 Lei
Întrerupător dublu cap-scară si acționare radio - fară panou frontal de sticlă -25%
Întrerupător dublu cap-scară si acționare radio - fară panou frontal de sticlăse poate combina cu to..
162,62 Lei 121,96 Lei
Fără TVA: 102,49 Lei