Acest site folosește cookie-uri. Prin apăsarea butonului "X" și navigarea în continuare pe acest site, vă exprimați acordul pentru folosirea acestora.
Citește mai multe

Politica de confidentialitate

Politica de Confidențialitate

privind prelucrarea datelor cu caracter personal


Compania care administrează website-ul https://www.smart-electronic.ro, denumit în continuare Smart Electronic, este societatea BOGDRA STYLE SRL, cu sediul în Timișoara, Str. Diana Nr. 15-17, Sc. A, Ap. 14, Jud. Timiș, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J35/333/2006 și având Codul Unic de Înregistrare: 19124131.


Introducere

Am pregătit acest document în scopul de a va informa, în calitate de utilizator/cumpărător al acestui website, cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale furnizate către Smart Electronic.


În acest document vă vom prezenta ce tipuri de date cu caracter personal sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate, care sunt opțiunile dvs. în legătura cu aceste prelucrări, precum si modul în care Smart Electronic respectă drepturile pe care le aveți în calitate de persoana vizată, in conformitate cu legislația privind protecția datelor cu caracter personal, inclusiv cu prevederile legale ale Regulamentul (UE) 2016/679 ("GDPR"), în contextul calității dumneavoastră de utilizator/cumpărător pe website-ului https://www.smart-electronic.ro.


Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit acest document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele noastre, inclusiv prin intermediul website-ului https://www.smart-electronic.ro.


Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica oricând aceasta Politică de Confidențialitate, astfel încât aceasta să reflecte orice modificări ale modului în care prelucram datele dvs. cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale în domeniul prelucrării datelor personale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

 


Ce date cu caracter personal colectă și prelucrăm


În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dvs. astfel încât aveți controlul total asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Majoritatea acestor date le colectam  în scopul procesării comenzilor plasate pe website-ul https://www.smart-electronic.ro.
Pe lângă aceste date principale, mai colectăm și unele date furnizate opțional de către dvs., date care sunt folosite pentru crearea unui cont pe  website-ul https://www.smart-electronic.ro, furnizarea de informații cu privire la ofertele noastre comerciale, plați sau marketing.

 


De ce colectăm datele dvs. personale


Datele dvs. personale colectate și procesate de noi sunt în conformitate cu prevederile legale prevăzute în Regulamentul (UE) 2016/679 ("GDPR") și sunt de mai multe feluri, în funcție de necesitatea colectării acestora:

·       date personale colectate și procesate în mod obligatoriu în conformitate cu cerințele legale care sunt ne necesare în vederea emiterii de documente fiscale (factură, chitanță, contract) pentru comenzile plasate. În general, aceste date sunt: nume, prenume și adresă;

·       date personale colectate și procesate la crearea unui cont pe website-ul https://www.smart-electronic.ro . Acestea sunt date opționale furnizate de dvs.  și vă ajută să plasați o comandă, să urmăriți statusul acesteia precum și istoricul comenzilor plasate de pe acel cont. În general, aceste date  sunt: nume, prenume, email, telefon, adresa și parola contului;

·       date personale colectate și procesate în vederea procesării plăților online (nume, prenume, datele cardului bancar sau ale contului bancar);

·       date personale colectate și procesate care ne sunt necesare pentru expedierea către dvs.,  prin intermediul serviciilor poștale, a produselor comandate. Aceste date sunt: nume, prenume, adresă, număr telefon;

·       date personale furnizate opțional de către dvs. în vederea furnizării către dvs. a unor oferte comerciale sau alte informații cu caracter publicitar. Aceste date se refera la furnizarea de către dvs. a unei adrese de email în vedere abonării la newsletter-ul nostru.

·       datele aferente cookie-urilor și tehnologiilor similare folosite de website-ul nostru care fac posibilă recunoaşterea terminalului utilizatorului şi prezentarea conţinutului într-un mod relevant, adaptat preferinţelor utilizatorului oferind totodata utilizatorilor o experienţă plăcută de navigare. Ținem să menționam că aceste date sunt anomizate, așa că nu constituie în niciun fel date cu caracter personal. Mai multe detalii privind utilizarea cookie-urilor găsiți aici.



Cui furnizăm datele dumneavoastră


În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal doar pe teritoriul României. 
După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

         •    furnizorilor de servicii de curierat/servicii poștale în vederea livrării comenzilor;
                      •    furnizorilor de servicii de plata/bancare în vederea procesării plaților aferente produselor achiziționate;
                      •    furnizorului de servicii de emitere facturi Smart Bill.


Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal


Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont în platforma smart-electronic.ro. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea sau modificarea anumitor informații sau închiderea contului și noi vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun. 
Unele date cu caracter personal utilizate de noi pentru întocmirea documentele fiscale (factură, chitanță) vom fi obligați să le păstram cel puțin 10 ani, în conformitate cu prevederile legale. 
Datele aferente cookie-urilor și tehnologiilor similare folosite de website-ul nostru pot fi șterse oricând de către dvs. urmând pașii prevăzuți în  Politica de utilizare Cookie-uri pe care o găsiți aici



Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal


Smart Electronic acordă o importanță sporită datelor dumneavoastră cu caracter personal și înțelege să asigure siguranța acestora pe parcursul activităților de prelucrare. În acest sens, Smart Electronic implementează măsuri tehnice şi organizatorice adecvate în vederea asigurării unui nivel de securitate corespunzător riscurilor asociate tipurilor de date prelucrate si operațiunilor de prelucrare.
Pentru efectuarea plătilor online folosim serviciile procesatorului de plăți electronice mobilPay. Orice informaţii privitoare la plăţi sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare TSL 1.2. 
În ciuda măsurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenţia că transmiterea informaţiilor prin Internet, în general, sau prin intermediul altor reţele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute şi utilizate de către terţe părţi neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.


Ce drepturi aveți

În calitate de persoana vizată, în sensul definit în Regulamentul (UE) 2016/679 ("GDPR") aveți următoarele drepturi:

Dreptul la informare

     În cazul în care considerați că informațiile privind prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate prin intermediul acestui document nu sunt suficiente, aveți oricând posibilitatea să ne solicitați orice informații suplimentare referitoare la colectare și prelucrarea datelor dvs. personale trimițând o solicitare în acest sens  pe adresa de email: office@smart-electronic.ro.

Dreptul la accesarea și/sau rectificarea datelor

     Datele dvs. colectate și procesate de Smart Electronic pot fi accesate  și rectificate în orice moment de către dvs. trimițând o solicitare în acest sens pe adresa de email: office@smart-electronic.ro.

             Dreptul de a fi uitat / ștergere

     Ne puteți cere în orice moment să oprim prelucrarea sau chiar să ștergem informațiile cu caracter personal pe care le deținem despre dvs. Excepție vor face datele cu caracter personal care au fost colectate de la dvs. în vedere emiterii unor documente fiscale, pentru care legislația în vigoare prevede un termen minim de păstrare.

              Dreptul de portabilitate

     Ne puteți cere să vă furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți solicita ca acesta sa fie „portat” (transmis) direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă  prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs. și prelucrarea se face prin mijloace automate.

            Dreptul la restricționare

     Persoana vizată are dreptul de a obține din partea noastră restrictionarea prelucrării datelor, în situația în care se contesta exactitatea datelor; dacă prelucrarea este ilegală iar persoana vizată se opune ștergerii, solicitșnd restrictionarea utilizarii datelor; operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scop de prelucrare, iar persoanei vizate i se solicita pentru aparea unui drept in instanta; s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

Dreptul la opoziție

    Rețineți că aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal care se bazează pe un temei legal pe care Smart Electronic îl considera legitim. În plus, aveți dreptul de a vă opune în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal în scopuri de marketing direct, incluzând profilarea în măsura în care este legata de marketing direct.



Alte informații


Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe.  Vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea. 
Orice solicitare de informații cu privire la colectare și prelucrare datelor dvs. personale de către Smart Electonic o puteți transmite către noi fie în format electronic, pe adresa de email office@smart-electronic.ro, fie pe suport hârtie, printr-un serviciu poștal cu confirmare de primire, la adresa: Timisoara, str. Diana, nr 15-17, Sc. A, Ap.14, jud. Timiș. Răspunsul la această solicitare primită de la dvs. va fi soluționată în cel mult o lună.

 


Plângeri 


În cazul în care considerați că drepturile dvs. privind colectare și prelucrarea datelor personale de către Smart Electronic va sunt încălcate în orice fel, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

Fără a vă afecta dreptul dvs. legal de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm sa ne contactați în prealabil și vom încerca să depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabilă.

 

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail:
anspdcp@dataprotection.ro

Website: https://www.dataprotection.ro



În speranța că datele furnizate prin intermediul acestui document v-au informat în mod clar și transparent despre modul în care noi colectăm și prelucrăm datele dvs. personale, vă mulțumim



Cu prietenie,



Echipa Smart Electronic

 

 

 

BOGDRA STYLE SRL

Adresa: Timișoara, Str. Diana Nr. 15-17, Sc. A, Ap. 14, Jud. Timiș,

Nr. Reg. Comerțului: J35/333/2006

CUI: 19124131

 


 

 

Data publicării: 25.05.2018